Categorieën
Nestje 2021

Week 2

In week twee gingen wij verder met het Biosensor Programma, ze raken er al aardig aan gewend en protesteren minder als we ze ondersteboven houden. Ook zijn we begonnen met borstelen en pootjes uitscheren. Het uitscheren van de pootjes doen we met een hele kleine en stille tondeuse. Ik ben er super blij mee, het is een stuk makkelijker en sneller dan pootjes uitknippen met de schaar. Een goede aanschaf dus! Bij één pup zijn de oogjes op 19 november opengegaan, bij de anderen de volgende dag.

Ze proberen te lopen. Na het waggelen aan het begin van de week zie je ze nu iedere dag stabieler en sneller worden.

Ze hebben allemaal hun gewicht verdubbeld, al blijft er een groot verschil tussen de kleinen en de groten. Het verschil tussen de grootste en de kleinste is 300 gram, dat is op zo’n klein lijfje een heel verschil. Ze zijn allemaal fier en bewegelijk, dus we zijn tevreden met hoe ze het doen en ze worden steeds leuker!