Categorieën
Nestje 2021

Mila & Barni krijgen pups!

Mila en Barni hebben eindelijk kennis gemaakt met elkaar tijdens onze vakantie in Zuid Duitsland. Door de Corona maatregelen was dat eerder nog niet mogelijk. Barni is de aanstaande vader van onze toekomstige pups.

We zijn samen met de baasjes van Barni twee dagen opgetrokken en hebben zo een goede indruk kunnen krijgen van Barni en zijn karakter!

Barni is een hele lieve, stabiele en tolerante reu naar zowel Rose als Mila. Hij is goed te trainen en luistert heel goed naar zijn baasjes. Wij vinden Barni een erg prettige reu. Barni heeft A heupen, geen oogafwijkingen en een DNA profiel dat schoon is van alle afwijkingen die op dit moment getest kunnen worden. Barni is Duits jeugdkampioen.

Op 7 september 2021 heeft de dekking tussen Mila en Barni plaatsgevonden, als alles goed gaat verwachten wij half november pups uit deze combinatie!

Op 4 oktober hebben we een echo laten maken en Mila is zwanger!