Categorieën
Algemeen

Pup planning

In 2015 hebben we de heupen, ellebogen en ogen van Mila laten onderzoeken en DNA onderzoek laten doen. De ogen hebben we in april 2021 opnieuw laten testen en deze zijn helemaal goed gekeurd. Ook het DNA hebben we opnieuw laten testen en van alle 200 te testen afwijkingen bij honden is zij vrij!  We hebben  besloten om Mila nog één keer te laten dekken, dat zal niet eerder zijn dan tweede helft 2021. Wij hebben al contact gelegd met de eigenaren van een hele mooie  buitenlandse reu. Het inteelt percentage binnen deze combinatie is in 3 generaties 0% en in 5 generaties 3.71 %

Wij zijn vooral liefhebber van het ras en zeker geen fokker. Het word voor ons de tweede keer om van dichtbij de geboorte en het opgroeien van pups mee te maken. Behalve het meegeven van een liefdevolle start, zullen wij ons houden aan de richtlijnen van de rasvereniging, verder hechten wij veel waarde aan goede socialisatie en het in huiselijke kring opgroeien van de pups.
Inmiddels hebben we voldoende mensen op de wachtlijst staan voor een pup van Mila.
Wij stellen het op prijs als u van te voren kennis komt maken met ons en onze honden, wij wonen in het buitengebied van Overijssel en hebben veel ruimte om het huis, hierdoor is er voor de honden altijd voldoende ruimte om lekker te spelen. Wij vinden het leuk als u zich betrokken voelt bij uw toekomstige pup.